Välkommen till Körkortsakademin

Körkortsakademin - din pålitliga partner på vägen till körkortet. Sedan 2020, har vi engagerat oss i att erbjuda förstklassig körkortsutbildning i Uppsala. Vår mission är att inte bara lära ut trafikregler, utan att skapa säkra och ansvarsfulla förare.Körkortsakademin - din pålitliga partner på vägen till körkortet. Sedan 2020, har vi engagerat oss i att erbjuda förstklassig körkortsutbildning i Uppsala. Vår mission är att inte bara lära ut trafikregler, utan att skapa säkra och ansvarsfulla förare.


På Körkortsakademin är vi ständigt engagerade i att förbättra och utveckla våra utbildningsmetoder. Vi använder de senaste pedagogiska teknikerna och har en modern fordonspark som speglar de faktiska förhållandena på vägarna. Vår utbildning är inte bara om att klara provet - vi siktar på att ge våra elever en gedigen grund att stå på, så att de kan bli säkra och självsäkra förare.På Körkortsakademin är vi ständigt engagerade i att förbättra och utveckla våra utbildningsmetoder. Vi använder de senaste pedagogiska teknikerna och har en modern fordonspark som speglar de faktiska förhållandena på vägarna. Vår utbildning är inte bara om att klara provet - vi siktar på att ge våra elever en gedigen grund att stå på, så att de kan bli säkra och självsäkra förare.


Vi förstår att varje elev har en unik resa på vägen till sitt körkort. Därför erbjuder vi en hög grad av personlig anpassning i vår utbildning. Våra instruktörer arbetar nära varje elev för att skapa en läroplan som passar deras individuella behov och takt. Från den första körlektionen till den spännande dagen för uppkörningen, är vårt mål att stödja, vägleda och inspirera våra elever genom hela processen.

Vår Mission och Vision

Vår Mission och Vision

Att erbjuda högkvalitativ och personligt anpassad körkortsutbildning som inte bara förmedlar nödvändiga kunskaper för att klara körprovet, utan även formar ansvarsfulla och säkra förare för framtiden

Att erbjuda högkvalitativ och personligt anpassad körkortsutbildning som inte bara förmedlar nödvändiga kunskaper för att klara körprovet, utan även formar ansvarsfulla och säkra förare för framtiden

Vår Mission

Att utbilda säkra och ansvarsfulla förare genom personligt anpassade körlektioner och högkvalitativ undervisning.

Vår Vision

Att bli den mest rekommenderade och uppskattade körskolan i Uppsala, känd för vår nyskapande undervisning och vårt bidrag till säkrare trafik.

Vårt Mål

Att vara Uppsalas ledande körskola, som effektivt kombinerar expertkunskap och moderna metoder för att utbilda säkra och skickliga förare.